Vattenänglar (PDF.EPUB.TXT) Ladda Ner e-Bok

Vattenänglar ladda (läs nätet) ner e-bok (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – ladda ner ljudböcker

Vattenänglar

Mons Kallentoft


E-bok (PDF.TXT.DOC.EPUB.FB2.MP3) – GRATIS!


 • Författare:


 • Språk:

  Svenska
 • Utgiven:
 • Formgivare:

  Niklas Lindblad


 • Pris E-Bok:

  Vattenänglar.pdf – (KR 0.00);

  Vattenänglar.epub – (KR 0.00);

  Vattenänglar.txt – (KR 0.00);

  Vattenänglar.fb2 – (KR 0.00);

  Vattenänglar.doc – (KR 0.00);

  Ljudbok-pris:

  Vattenänglar.mp3 – (KR 0.00).


  LADDA NER E-BOK (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC):

 • Vattenänglar.pdf
 • Vattenänglar.epub
 • Vattenänglar.txt
 • Vattenänglar.fb2
 • Vattenänglar.doc

 • LäS E-BOK NäTET:

 • Vattenänglar

 • LADDA NER LJUDBOK (MP3):

 • Vattenänglar.mp3

 • Malin Fors – en beroendeframkallande hjältinna

  Kriminalinspektör Malin Fors är våldsrotelns stjärna. Envis och skicklig, intuitiv och intelligent. Besatt. Ständigt på flykt från sig själv, uppslukad av arbete.

  En septemberonsdag kallas hon till en villa i ett av Linköpings finare områden. Ett gift par har hittats mördade i sin jacuzzi. Nakna och isblå i ett vatten som inte längre är genomskinligt klart. Deras femåriga adoptivdotter Ella är försvunnen och ett intensivt sökande inleds. Är flickan vid liv och har förts bort? Eller har hon försökt rymma från mördaren och drunknat i Stångån?

  Medan tunga regnmoln vakar över staden dras Malin Fors och hennes kolleger in i ett fall där gränserna har blivit otydliga. Mellan döda och levande, mellan gott och ont. Utredningen tvingar henne att konfrontera sina egna demoner, och begäret att låta alkoholen sudda ut verkligheten är starkare än någonsin. Men hon vet att hon inte får ge upp. Hon kan inte svika Ella. Hon måste hitta henne och den som dödade hennes föräldrar.

  Vattenänglar är den första delen i en ny serie om Malin Fors, inspirerad av de fyra elementen.

  ”Kallentoft briljerar. Spännande, skickligt konstruerad, briljant språk och genomarbetade person- och miljöskildringar.” Svenska Dagbladet

  ” … Kallentoft är konstnär på riktigt, så han tar ännu några steg, in i den verklighet där självrättfärdigheten släpar på tunga skuggor. … Läsvärd, levande, obönhörlig. … Mons Kallentoft tillhandahåller inga moralrelativistiska bakdörrar. Det gör honom till en mycket bra författare.”
  Göteborgs-Posten
  ”Till skillnad från Kallentofts senaste deckare, ‘Den femte årstiden’, som handlade om den rena ondskan, så drivs brottsligheten den här gången inte bara av de genomonda, utan också av dem som vill väl. … Kallentofts persongalleri blir mer levande för varje bok, och det ska bli intressant att se vad som händer både med Sand och Fors i de kommande romanerna.”
  Svenska Dagbladet
  ”Kanske är ‘Vattenänglar’ Mons Kallentofts allra bästa kriminalroman. Hittills, vill säga. Språket har han alltid haft, likaså nerven och intrigsnickeriet. Och Malin Fors var redan från början en av de intressantaste huvudpersonerna på den svenska deckarscenen. … Den här gången är allt en enda väl sammanhållen helhet. …”
  Östgöta Correspondenten
  ”Med ‘Vattenänglar’ inleds en ny romansvit med de fyra elementen som grundtema. Den förefaller bli lika suggestiv och säregen som de tidigare. … Hans romaner är inte för alla – men de har en intensitet som de är ensamma om i genren.”
  Sydsvenska Dagbladet
  ”Hans berättelser är rena mordgåtor med grymma undertoner, men kritiken mot samhällets mörka sidor och strukturella problem får den medvetne läsaren själv läsa in. Men det gör ingenting alls för Kallentoft är en duktig stilist, skapar karaktärer med styrka och personlighet och hans intriger håller från första till sista sidan. Nu återstår tre nya element att se fram emot de närmaste åren.”
  Nerikes Allehanda
  ”En poetiskt laddad titel som, skulle det visa sig, väl svarade upp mot den mycket genomtänkta och välskrivna kriminalromanen. … Kallentoft lämnar definitivt ingenting åt slumpen. Njutbart är det att lära känna hans djupt mänskliga mångbottnade karaktärer. Njutbart är det också att upptäcka hur väl kuggar hakar i varandra. … Därtill utgör Kallentofts språk, karaktärsutveckling och konfliktupptrappning, ytterligare en källa till njutning. Precist, avskalat och med en poetisk touch. En av de bästa svenska kriminalromaner jag läst på länge.”
  Kulturdelen
  ”Kallentoft har en helt egen stil bland svenska deckarförfattare. Och jag gillar det skarpt. Hans fabulerande har både något mystiskt och mytiskt över sig. Malin Fors är en romanfigur som det är lätt att gilla. Hon slåss med sina alkoholproblem, trillar ibland dit, och har en närmast neurotisk livsstil och arbetsmoral som ökar trovärdigheten i det man läser. Språkbruket är koncentrerat och fokuserat och Mons Kallentoft synes ha fullständig koll på vad han gör.”
  Mariestads-Tidningen
  ”Som mest spännande är ‘Vattenänglar’ när brottsutredningarna tar störst plats, som sorligast och känsligast är boken när Malin Fors privatliv inte står pall för vad hennes yrkesliv gör med henne och som intressantast är den när gränsen mellan det onda och goda, om inte suddas ut, så åtminstone blir väldigt svår att säkert skönja.”
  Östgöta Correspondenten
  ”Mons Kallentoft levererar spänningslitteratur som fungerar och en stark indignation över cynisk människohandel.”
  Arbetarbladet


  TAGS:

  Ladda Vattenänglar pdf e-bok;

  Vattenänglar ladda pdf;

  Ladda ner e-bok Vattenänglar;

  Vattenänglar mp3;

  E-bok pdf Vattenänglar;

  Vattenänglar ladda ner e-bok;

  Vattenänglar epub;

  Ladda Vattenänglar txt e-bok;

  Ladda ner e-bok på svenska Vattenänglar;

  Ladda pdf e-bok på svenska Vattenänglar;

  Ladda ePUB e-bok Vattenänglar;

  Vattenänglar ladda MOBI e-bok;

  Ladda ePUB e-bok Vattenänglar;

  Ladda DOC e-bok Vattenänglar;

  Vattenänglar ePub e-bok;

  DOCX e-bok Vattenänglar;

  Ladda mobi e-bok Vattenänglar;

  Läs nätet Vattenänglar;

  Ladda Vattenänglar doc e-bok;

  Läs nätet e-bok Vattenänglar;

  Vattenänglar läs nätet e-bok;

  Vattenänglar läs nätet e-bok på svenska;

  Läs nätet bästsäljare Vattenänglar;

  Vattenänglar mobi;

  Ladda Vattenänglar fb2 e-bok;

  Vattenänglar txt;

  Vattenänglar läs nätet;

  Vattenänglar ljudbok;

  Ladda ner Vattenänglar ljudbok;

  Vattenänglar ljudbok mp3;

  Vattenänglar fb2;

  Kommentera