Slapp-spanska (PDF.EPUB.TXT) Ladda Ner e-Bok

Slapp-spanska ladda (läs nätet) ner e-bok (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – ladda ner ljudböcker

Slapp-spanska

Calle Bune


E-bok (PDF.TXT.DOC.EPUB.FB2.MP3) – GRATIS!


 • Författare:


 • Språk:

  Svenska
 • Utgiven:


 • Pris E-Bok:

  Slapp-spanska.pdf – (KR 0.00);

  Slapp-spanska.epub – (KR 0.00);

  Slapp-spanska.txt – (KR 0.00);

  Slapp-spanska.fb2 – (KR 0.00);

  Slapp-spanska.doc – (KR 0.00);

  Ljudbok-pris:

  Slapp-spanska.mp3 – (KR 0.00).


  LADDA NER E-BOK (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC):

 • Slapp-spanska.pdf
 • Slapp-spanska.epub
 • Slapp-spanska.txt
 • Slapp-spanska.fb2
 • Slapp-spanska.doc

 • LäS E-BOK NäTET:

 • Slapp-spanska

 • LADDA NER LJUDBOK (MP3):

 • Slapp-spanska.mp3


 • 2:a UTÖKADE UPPLAGAN UTE NU!Bok i fickformat för att lära sig spanska – för backpackers, studenter och andra bara nyfikna på det spanska språket!Slapp-spanska är den ultimata allt-i-ett boken både för dig som snabbt vill komma igång att prata spanska nu med det samma, och för dig som vill lära dig spanska på en komplex nivå. Boken skiljer sig från andra språkböcker på marknaden, då den innehåller dels en första del med listor med språkets alla vanligaste ord i olika kategorier (saker, färdigböjda verb, beskrivande ord, person-ord, uttryck, slang m.m.), som du själv kan sätta ihop efter vad du behöver säga, och direkt du får boken i handen kan börja kommunicera med i vardagen. Dels en andra del om grammatik, med en komplett förklaring av hela språkets viktigaste grammatik, med en grundlig, lättförstålig genomgång av alla verbböjningar m.m., för de som vill kunna språket från grunden. Här kan du dessutom också läsa om den latinamerikanska kulturen, musiken och historien.Denna kombination gör boken till en väldigt allomfattande komplett guide över det spanska språket, och gör att den passar både backpackers, grundskoleelever, universitetsstuderande (t ex förklaras den, för studenter, så kluriga skillnaden mellan imperfekt och preteritum mycket detaljerat) och folk som snabbt vill kunna välkomna en ny familjemedlem som talar spanska. Hela boken är skriven på ett lättsamt, enkelt talspråk, med målet att vem som ska kunna dels förstå den, men också tycka att den är rolig att läsa. Skiftande typsnitt och en del absurda exempel är också utformade för att reta hjärnan att lättare minnas det man läst. Bokens inriktning är latinamerikansk spanska, men den är även användbar för de som inriktar sig på spanska från Spanien. Undvik mossiga parlörer, svårförstådda grammatikböcker, sega språkkurser och tidskrävande lexikon med denna nytänkande bok. En given kamrat på resan, studiehjälp för studenter och fiffig inkörsport för att bli en duktig spansktalare, och kunna börja kommunicera med jordens ca 600 miljoner spansktalande.Innehåll:Del 1:- Småord (och, med, till m.m.)- Beskrivande ord (adjektiv)- Ord man gör, färdigböjda i dåtids-, nutids och framtidsform (verb)- Saker (substantiv)- Person-ord (jag, din, henne m.m.)- Vanliga uttryck- Slangord- Diverse (klockan, nummer, årtal, flertal, uttal, ordföljd, frågeord ochfrågor, la eller el?, un eller uno?, -ing form, måste, att bli, ägande-s,just, finns, placering av ordet inte, varandra, Ni, den och det, utrop, att,man m.m.)Del 2:- gör (presens)- gjorde (imperfekt vs preteritum)- har gjort (perfekt)- hade gjort (pluskvamperfekt)- ska göra (futurum vs voy a ..)- skulle göra om .. (konditionalis 1)- Gör! (imperativ)- borde göra, skulle kunna göra, skulle vilja göra- hjälpverb- oregelbundna verb- konjunktiv- pluskvamperfekt konjunktiv- imperfekt konjunktiv- pågående presens- pågående imperfekt- ändring av verbets stam-Latinamerikas historia-Latinamerikas musikm.m.Storlek: 14,8 cm x 10,5 cm x 1,5 cmVikt: 200 gr- andra upplagan


  TAGS:

  Ladda Slapp-spanska pdf e-bok;

  Slapp-spanska ladda pdf;

  Ladda ner e-bok Slapp-spanska;

  Slapp-spanska mp3;

  E-bok pdf Slapp-spanska;

  Slapp-spanska ladda ner e-bok;

  Slapp-spanska epub;

  Ladda Slapp-spanska txt e-bok;

  Ladda ner e-bok på svenska Slapp-spanska;

  Ladda pdf e-bok på svenska Slapp-spanska;

  Ladda ePUB e-bok Slapp-spanska;

  Slapp-spanska ladda MOBI e-bok;

  Ladda ePUB e-bok Slapp-spanska;

  Ladda DOC e-bok Slapp-spanska;

  Slapp-spanska ePub e-bok;

  DOCX e-bok Slapp-spanska;

  Ladda mobi e-bok Slapp-spanska;

  Läs nätet Slapp-spanska;

  Ladda Slapp-spanska doc e-bok;

  Läs nätet e-bok Slapp-spanska;

  Slapp-spanska läs nätet e-bok;

  Slapp-spanska läs nätet e-bok på svenska;

  Läs nätet bästsäljare Slapp-spanska;

  Slapp-spanska mobi;

  Ladda Slapp-spanska fb2 e-bok;

  Slapp-spanska txt;

  Slapp-spanska läs nätet;

  Slapp-spanska ljudbok;

  Ladda ner Slapp-spanska ljudbok;

  Slapp-spanska ljudbok mp3;

  Slapp-spanska fb2;

  Kommentera