Grattis, du ska bli pappa! (PDF.EPUB.TXT) Ladda Ner e-Bok

Grattis, du ska bli pappa! ladda (läs nätet) ner e-bok (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – ladda ner ljudböcker

Grattis, du ska bli pappa!

Magnus Reithner


E-bok (PDF.TXT.DOC.EPUB.FB2.MP3) – GRATIS!


 • Författare:


 • Språk:

  Svenska
 • Utgiven:
 • Illustratör:

  Ralf Söderlind
 • Formgivare:

  Ralf Söderlind
  Ralf Söderlind


 • Pris E-Bok:

  Grattis, du ska bli pappa!.pdf – (KR 0.00);

  Grattis, du ska bli pappa!.epub – (KR 0.00);

  Grattis, du ska bli pappa!.txt – (KR 0.00);

  Grattis, du ska bli pappa!.fb2 – (KR 0.00);

  Grattis, du ska bli pappa!.doc – (KR 0.00);

  Ljudbok-pris:

  Grattis, du ska bli pappa!.mp3 – (KR 0.00).


  LADDA NER E-BOK (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC):

 • Grattis, du ska bli pappa!.pdf
 • Grattis, du ska bli pappa!.epub
 • Grattis, du ska bli pappa!.txt
 • Grattis, du ska bli pappa!.fb2
 • Grattis, du ska bli pappa!.doc

 • LäS E-BOK NäTET:

 • Grattis, du ska bli pappa!

 • LADDA NER LJUDBOK (MP3):

 • Grattis, du ska bli pappa!.mp3


 • Om du vill bli mentalt förberedd för ett barn så kan du sluta läsa nu. Men om du vill lära dig hur du inte ska bete dig inför en förlossning, hur du bär ett sovande barn från bilen utan att det vaknar och pajar ditt planerade tv-spelande, hur du tar på ett barn ytterkläderna utan att dö eller hur du räddar en överhettad barnmatsburk ska du fortsätta läsa.
  Så skriver trebarnspappan Magnus Reithner i förordet till succéboken Grattis, du ska bli pappa där han samlat sina bästa pappa-tips för en enklare vardag med småbarn. Med humor, en lagom dos av anekdoter och handfasta råd guidar han blivande pappor genom en för dem okänd värld av bland annat sjukdomar, matning, nattning, småbarnsutflykter och föräldraoro.
  Nu har fjärde upplagan kommit ut, boken som ständigt återfinns i försäljningstoppen inom genrerna Humor, Presentböcker och Föräldraskap. I fjorton kapitel berättar författaren varför det är bra att ha nycklarna i vänster ficka om man är högerhänt, varför även pappor borde skaffa sminkspegel och hur man kan, men kanske inte bör göra för att hjälpa ett täppt barn.
  Efter andra upplagan har boken fått uppdateringar i samtliga kapitel samt ett helt nytt kapitel. Bland annat har det tillkommit tips om amningsproblem, baby blues, röda rumpor och hur man lurar en bångstyrig tvååring att klä på sig.
  Grattis, du ska bli pappa liknar ingen tidigare pappabok. Tack vare sina konkreta tips inom allt från förlossning till Försäkringskassa är det den perfekta handboken för den blivande pappan som står på tröskeln till en vardag full av otvättade kläder, borttappade nappar och oändligt mycket kärlek.
  Författaren har fått en del positiva kommentarer om boken via mejl, till exempel de här:
  ”Precis läst din bok grattis du ska bli pappa boken. Ville inte att den skulle ta slut. Tack för alla hjälpbara tips som jag i slutändan kommer behöva komma på själv när jag själv står där men jag har fått en liten föraning om vad som komma skall. Känner mig lite tryggare nu. Tack!”
  Tycker du närmade dig många ‘svårare’ ämnen om jämställdhet på ett självklart, personligt och humoristiskt sätt samtidigt som du på ett smart sätt fick in mycket glädje i hela boken, vilket funkar jättebra på oss vettskrämda förstagångare. Ska varmt rekommendera den för mina pappakumpaner! Satt fan och skrattade rakt ut för mig själv i solstolen flera gånger under min läsning.”
  ”Du har säkert fått tusen liknande mejl men ville ändå säga: Tack för en grym bok om att bli pappa. Jag ska bli det om två månader, ofrivilligt, med en tjej jag inte är eller någonsin varit ihop med (förutom en gång då, det är väl så det går till). Är livrädd, men efter att ha läst din bok känns det lite bättre. Det är fan ett bra omdöme!”
  ”Det här är kul ska du veta… Jag har knappt sett Linus (min sambo) läsa en bok sedan vi blev tillsammans för 9,5 år sedan. Nu går han med stor entusiasm och lägger sig i god tid för att hinna läsa i en rosa bok. Ett gott betyg helt enkelt. :D”


  TAGS:

  Ladda Grattis, du ska bli pappa! pdf e-bok;

  Grattis, du ska bli pappa! ladda pdf;

  Ladda ner e-bok Grattis, du ska bli pappa!;

  Grattis, du ska bli pappa! mp3;

  E-bok pdf Grattis, du ska bli pappa!;

  Grattis, du ska bli pappa! ladda ner e-bok;

  Grattis, du ska bli pappa! epub;

  Ladda Grattis, du ska bli pappa! txt e-bok;

  Ladda ner e-bok på svenska Grattis, du ska bli pappa!;

  Ladda pdf e-bok på svenska Grattis, du ska bli pappa!;

  Ladda ePUB e-bok Grattis, du ska bli pappa!;

  Grattis, du ska bli pappa! ladda MOBI e-bok;

  Ladda ePUB e-bok Grattis, du ska bli pappa!;

  Ladda DOC e-bok Grattis, du ska bli pappa!;

  Grattis, du ska bli pappa! ePub e-bok;

  DOCX e-bok Grattis, du ska bli pappa!;

  Ladda mobi e-bok Grattis, du ska bli pappa!;

  Läs nätet Grattis, du ska bli pappa!;

  Ladda Grattis, du ska bli pappa! doc e-bok;

  Läs nätet e-bok Grattis, du ska bli pappa!;

  Grattis, du ska bli pappa! läs nätet e-bok;

  Grattis, du ska bli pappa! läs nätet e-bok på svenska;

  Läs nätet bästsäljare Grattis, du ska bli pappa!;

  Grattis, du ska bli pappa! mobi;

  Ladda Grattis, du ska bli pappa! fb2 e-bok;

  Grattis, du ska bli pappa! txt;

  Grattis, du ska bli pappa! läs nätet;

  Grattis, du ska bli pappa! ljudbok;

  Ladda ner Grattis, du ska bli pappa! ljudbok;

  Grattis, du ska bli pappa! ljudbok mp3;

  Grattis, du ska bli pappa! fb2;

  Kommentera