Jag tjänar inte (PDF.EPUB.TXT) Ladda Ner e-Bok

Jag tjänar inte ladda (läs nätet) ner e-bok (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – ladda ner ljudböcker

Jag tjänar inte

Jenny Åkervall


E-bok (PDF.TXT.DOC.EPUB.FB2.MP3) – GRATIS!


 • Författare:


 • Språk:

  Svenska
 • Utgiven:


 • Pris E-Bok:

  Jag tjänar inte.pdf – (KR 0.00);

  Jag tjänar inte.epub – (KR 0.00);

  Jag tjänar inte.txt – (KR 0.00);

  Jag tjänar inte.fb2 – (KR 0.00);

  Jag tjänar inte.doc – (KR 0.00);

  Ljudbok-pris:

  Jag tjänar inte.mp3 – (KR 0.00).


  LADDA NER E-BOK (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC):

 • Jag tjänar inte.pdf
 • Jag tjänar inte.epub
 • Jag tjänar inte.txt
 • Jag tjänar inte.fb2
 • Jag tjänar inte.doc

 • LäS E-BOK NäTET:

 • Jag tjänar inte

 • LADDA NER LJUDBOK (MP3):

 • Jag tjänar inte.mp3


 • Psykiatern Anna Sager balanserar på utbrändhetens gräns. På hemmaplan växer missnöjet från maken Jakob, som tycker sig dra hela lasset med mat, tvätt och ungar. Och på jobbet känner hon sig inte längre lika engagerad i mötet med patienterna, något som är frustrerande och ibland, ska det visa sig, direkt ödesdigert.

  När Anna kontaktas av Säpo för att göra en farlighetsbedömning av en stalker som trakasserar en av regeringens ministrar låter det som en möjlighet till professionell omstart och en nytändning i arbetet. Men Anna låter sig styras av sina känslor och dras in i ett storpolitiskt maktspel där hon själv riskerar att bli offret.

  I regeringskansliet kommer Anna i kontakt med Emre, pressekreterare, som å sin sida brottas med en statsminister som går sina egna vägar, vikande opinionssiffror och svårigheten att förena sina personliga värderingar med sitt politiska uppdrag.

  Jag tjänar inte är på en gång en spännande samtidsroman om politikens hårda villkor och en angelägen skildring av en psykiatri i kris. Men det är också en berättelse om en kvinnas mitt-i-livet-kris, där alla hennes livsval plötsligt utmanas.

  Romandebuterande Jenny Åkervall känner väl till sina miljöer. Hon arbetar i riksdagen och har ett förflutet som journalist och politisk talskrivare, vilket märks i såväl berättelsens trovärdiga miljöbeskrivningar som i personporträtten.


  TAGS:

  Ladda Jag tjänar inte pdf e-bok;

  Jag tjänar inte ladda pdf;

  Ladda ner e-bok Jag tjänar inte;

  Jag tjänar inte mp3;

  E-bok pdf Jag tjänar inte;

  Jag tjänar inte ladda ner e-bok;

  Jag tjänar inte epub;

  Ladda Jag tjänar inte txt e-bok;

  Ladda ner e-bok på svenska Jag tjänar inte;

  Ladda pdf e-bok på svenska Jag tjänar inte;

  Ladda ePUB e-bok Jag tjänar inte;

  Jag tjänar inte ladda MOBI e-bok;

  Ladda ePUB e-bok Jag tjänar inte;

  Ladda DOC e-bok Jag tjänar inte;

  Jag tjänar inte ePub e-bok;

  DOCX e-bok Jag tjänar inte;

  Ladda mobi e-bok Jag tjänar inte;

  Läs nätet Jag tjänar inte;

  Ladda Jag tjänar inte doc e-bok;

  Läs nätet e-bok Jag tjänar inte;

  Jag tjänar inte läs nätet e-bok;

  Jag tjänar inte läs nätet e-bok på svenska;

  Läs nätet bästsäljare Jag tjänar inte;

  Jag tjänar inte mobi;

  Ladda Jag tjänar inte fb2 e-bok;

  Jag tjänar inte txt;

  Jag tjänar inte läs nätet;

  Jag tjänar inte ljudbok;

  Ladda ner Jag tjänar inte ljudbok;

  Jag tjänar inte ljudbok mp3;

  Jag tjänar inte fb2;

  Kommentera